Kevät 2021 – Salmi 17. – 23.5.

Ratamestarin mietteitä:

Firmaliigakauden toinen osakilpailu juostaan Salmin ulkoilualueen pohjoisosissa. Pidemmille radoille pyrin hakemaan alueen parasta maastoa Katinhännänkallion suunnalta ja muutoinkin yritin välttää turhaa sadismia rymyämisen ja nousumetrien muodossa. Olisin toivonut voivani hyödyntää pohjoisosan hienoa kallioaluetta enemmänkin mutta ratapituudet tulivat vastaan.

Lyhyemmät radat kulkevat pienemmällä maastoalueella, jolla polkuja ja uria on varsin niukasti. Muita johdattelevia muotoja, kuten sähkölinjoja ja jyrkännerivejä, on kuitenkin mahdollista hyödyntää. Saman alueen läpi tulevat myös pidemmät radat molempiin suuntiin. Osissa tätä aluetta on paikoin paljonkin kaatuneita puita, mutta pystyvihreän kuvaus kartalla on tarkkaa. Eteläisen ja pohjoisen käytössä olevan alueen välissä sijaitsee pelto, jota käytetään toisinaan sonnien laitumena. En tiedä ovatko sonnit laitumella kisaviikon aikana, joten alue on merkitty kielletyksi karttoihin kuten yleensäkin. Ethän siis oikaise laitumen kautta, vaikkei siellä eläimiä olisikaan!

Nautinnollisia suunnistushetkiä toivoo ratamestari Atte Lahtinen

Kisakohtaisia ohjeita:

Salmen rastit ovat maastossa maanantaista 17.5. klo 6:00 alkaen sunnuntaihin 23.5. klo 24:00 saakka.

Salmen virtuaalinen tulospalvelu gpx-jälkien syöttämiseen ja ratakohtasiiin tuloksiin löytyy tämän linkin takaa. Tulospalvelu on auki tulosten syöttämiseen maanantaiseen 24.5 kello 20:00 asti. Tarkemmat ohjeet virtuaaliseen tulospalveluun löytyvät FL kevään 2021 ohjesivulta.

Solvallan ja Salmen osakilpailujen yhteispistetilanne löytyy täältä.

Tilattuja karttoja voi noutaa tapahtumapaikalta Salmesta (karttalinkki) tiistaina 18.5. klo 16 – 19, tai Iltarastien tapahtumapaikalta Luukista (karttalinkki) su 16.5. klo 10 – 12 tai ma 17.5. klo 16 – 18. Kartanmyynti/haku lähellä Luukin kartanoa.