Ilmoittautuminen kaudelle 2024

Firmaliigaan ilmoittaudutaan ensisijaisesti Suomisportin tapahtuman kautta. Kaudella 2024 koko kauden hinta on 350 euroa joukkueelta. Firmaliigaan voi ilmoittautua koko kaudeksi tai puolikkaaksi kaudeksi eli syksyksi tai kevääksi. Hinta on kuitenkin sama.

Ilmoita Firmaliigan joukkue tai joukkueita tämän linkin kautta. Ilmoita joukkueesi kevätkaudelle tai koko kaudeksi maanantaihin 6.5. klo 16.00 mennessä!

Ilmoittautumista varten tarvitset henkilökohtaisen Sporttitilin. Tilin luomiseen löydät ohjeen täältä

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetaan joukkueen nimi ja yhteystiedot. Voit halutessasi ilmoittaa useamman joukkueen samalla ilmoittautumisella. Ilmoittautumisen jälkeen saat linkin lomakkeeseen, jolla ilmoitetaan joukkueen kokoonpano kuhunkin osakilpailuun.

Aiemmin osallistuneet joukkueet voivat käyttää myös vanhaa lomaketta. (vanhalta lomakkeelta löytyvät myös osallistujien Emit numerot). Huomioithan, että kokoonpano on ilmoitettava kutakin osakilpailua edeltävänä päivänä klo 20 mennessä, jotta tulokset saadaan laskettua oikein.

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Suomisportissa maksutapoina ovat:

  • Verkkopankkimaksu (Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, S-Pankki, Ålandsbanken, POP Pankki, Säästöpankki, Aktia ja Handelsbanken)
  • Debit- ja credit-korttimaksu (Visa, Visa Electron, MasterCard) 
  • MobilePay, Pivo ja Siirto 
  • Svea Lasku ja Svea Erämaksu

Lisätietoja Suomisportin maksutavoista löydät täältä

Mikäli ennakkoon maksaminen yllä mainituilla maksutavoilla ei joukkueellenne ole mahdollinen tai haluat laskun esimerkiksi yrityksen verkkolaskuna, ilmoita joukkueesi tämän linkin kautta. Yhteyshenkilö on heli.huhtala@helsinginsuunnistajat.fi