Firmasprintti esittely ja säännöt

Kilpailu

Firmasprintti sisältää kolme kilpailua keväällä, yleensä maaliskuussa. Firmasprintit juostaan Sprintticup tapahtumien yhteydessä. Joukkueen sijoitus määräytyy kolmen kisan yhteispisteiden mukaan.

Firmasprintissä kisataan omalla F-radalla, joka on täysvaikea ja noin 3.5 km pituinen. F-rata vastaa kuntosprinttien A-rataa.

Joukkueet ja lohkot

Firmasprintti on tarkoitettu neljän hengen joukkueille. Joukkueita voi muodostaa työpaikoilta, yhteisöistä, kaveriporukoista tai vaikka perheen/suvun sisältä. Osanotto-oikeus on joustava eli joukkueen kokoonpano voi vaihdella eri kisoissa, mutta samassa kisassa henkilö voi osallistua vain yhteen joukkueeseen. Kunkin kisan tuloksissa huomioidaan joukkueen kolme parasta suunnistajaa.

Pistelasku

Voittaja saa 100 pistettä, kakkonen 99, kolmonen 98 jne ja viimeinenkin saa noin 20 pistettä (jos suoritus on hyväksytty). Hylätystä suorituksesta saa 1 pisteen. Joukkueen paremmuus perustuu kolmen kisan pistesummaan.

Firmasprintti ei vaikuta tulevan Firmaliigan pistelaskuun eikä lohkojakoon.

Lähdöt

Firmasprintin kisat käydään keskiviikko iltaisin, lähdöt klo 17:30 -19:00. Maali sulkeutuu klo 20:00.

Muista että olet liikenteessä tavallinen jalankulkija. Noudata tieliikennelakia. Noudata tarpeellista varovaisuutta. Noudata kaupunkilaisjärkeä.