Firmaliiga 18.-22.8. Kattilajärvi

29marras22:0023:00Firmaliiga 18.-22.8. Kattilajärvi

Tapahtuman Yksityiskohdat

Firmaliigan toinen kisa 18. – 22.8. Kattilajärvi. Ratamestari Aimo Kangas, pomo Arsi Veikkolainen.

Ilmoittautuminen vain ennakkoon joukkueen yhteyshenkilön kautta. Tarkista osallistujalistasta joukkueesi kokoonpano ja omat tietosi.

Ei karttamyyntiä. Poikkeusjärjestelyjen vuoksi Firmaliigassa ei ole syksyllä 2020 erillistä karttamyyntiä joukkueiden ulkopuolisille kuntoilijoille.

Pysäköinti Parkki sekä kisailtaan että omatoimisille suunnistajille Kattilajärven hiekkakuopan lähistöllä (Kattilajärventie 25, Espoo). Pysäköi ohjauksen mukaan. Tien varteen EI saa pysäköidä.

Ei kisakeskusta Kirjaudu itsepalveluautomaatilla maastoon lähteneeksi. Siirry lähtöön opastuksen mukaan.

Matka lähtöihin 250/800m. Etämaali paluu tulospalvelun kautta parkkiin 400m.

Kisatapahtuman lähdöt kello 16:30-18:30. Maali sulkeutuu 20:00.

Omatoimisen suunnistuksen lähdöt keskiviikosta lauantaihin. Virtuaalinen tulospalvelu sulkeutuu 22.8. klo 22:00 ja itkumuuri 23.8. klo 12:00.

Radat A 6.1 km … F 3.6 km, kartoissa rastimääritteet ja muovitus.

Kartta E ja F-radat 1:7500, muut 1:10 000. Kartat kisailtana valmiina lähdössä, omatoimisille suunnistajille joukkueen paketin nouto kisailtana tapahtumapaikalta tai ke-pe klo 9:00-16:00 Polaris Business Park vastaanotto, Itsehallintokuja 6, Leppävaara.

Tulospalvelu kisailtana emit-leimaus ja ajanotto, myös virtuaalinen tulospalvelu ilman emitiä kulkeville, ei emit-tarkistuslipukkeita, virtuaalinen itkumuuri. Omatoimisesti suunnistaessa ke-la vain virtuaalinen tulospalvelu.

Online-tulokset, reittihärveli sekä reittipalvelu.

Rajatut palvelut tapahtumassa. Firmaliiga-tapahtuman palveluja on karsittu etäisyyksien säilyttämiseksi ja käsikosketusten välttämiseksi. Ei ilmoittautumista eikä myyntiä, ei emit-lainakortteja, kompassien lainausta, avainsäilytystä, juomahuoltoa tai tulostelttaa.

Turvallisuus Sairaana pysytään kotona, käsiä pestään, yskitään oikein, pidetään etäisyyttä ja huomioidaan riskiryhmät. Kisailtana käsidesiä on saatavilla sekä lähdössä että tulospalvelussa. Jos suunnistat omatoimisesti, ilmoita aina etukäteen minne menet ja koska palaat. Tarvittaessa ota kaveri tai ainakin kännykkä mukaan matkaan. Järjestäjän puhelin kisailtana 040 220 1821, yleinen hätänumero 112 (tapahtumapaikan osoite Kattilajärventie 25, Espoo).

Muut ohjeet Katso poikkeusohjeet syksyn 2020 Firmaliigaan.

Ratamestarin terveiset

Pöksynhaara

Syksyn toinen Firmaliiga jatkaa siitä, mihin Velskolassa jäätiin. Tarjolla on pitkiä tai pitkähköjä rastivälejä jokaisella radalla ja radat kiertelevät Kattilajärven kartan pohjoisosan herkullisimpia maastoja. Mustikkaa ja sieniäkin siis vielä löytyy.

Kattilajärven maasto on paljon käytetty, joten erilaisten liikkujien (ihmisten ja eläimien) aikaansaamat urat/polut tekevät polkukuvauksesta kirjavan. Suosittelenkin mahdollisen kiertävän polkureitin valitsevan lukemaan koko ajan myös maaston muita kohteita varmistuakseen kulkevansa valitsemallaan uralla. Siksipä taitavalle suunnistajalle polkukierto ei välttämättä olekaan nopein vaihtoehto, tossun alle on monin paikoin tarjolla vauhdikkaasti edettävää alustaa.

Aimo Kangas
ratamestari

Ratapituudet

  • A-rata 6,1 km / 10 rastia, lahtö 2
  • B-rata 5,6 km / 9 rastia, lahtö 2
  • C-rata 5,1 km / 5 rastia, lahtö 2
  • D-rata 4,6 km / 8 rastia, lahtö 1
  • E-rata 4,1 km / 6 rastia, lahtö 1
  • F-rata 3,6 km / 7 rastia, lahtö 1

Rastimääritteet on painettu karttaan, ei irrallisia määritteitä.

Lisää maastokuvia Firmaliigan fb-sivulla.

Opaskartta

opaskartta

Siirtymä lähtöön 250/800m, viitoitus polkujen risteyksissä.

Paluu etämaalista 400m, kulku tietä pitkin. Muista emit-luku tulospalveluun!

Aika

(Sunnuntai) 22:00 - 23:00(GMT+02:00)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *