Syksy 2022 – Solvalla 23.8.

Toinen Firmaliigan osakilpailu käydään 23.8. Solvalla – Ruuhijärvi / Högbacka maastoissa Nuuksiossa Espoossa. Ratamestarina HS:n urheilija Einari Heinaro

Parkkiin ohjaus osoitteessa Nuuksiontie 82, Espoo.

Kisakeskus Info ja ilmoittautuminen Swinghillin laskettelurinteen ylätasanteella.

Lähdöt: Matkaa lähtöihin ABC on 2,9km ja lähtöihin DEF 1,1km. Kts. kartta ohessa. Opastus lähtöihin kilpailukeskuksesta. Varaa aikaa riittävästi lähtöihin siirryttäessä.

Etämaali, josta matkaa kilpailukeskukseen noin 900m

Aikataulu: Lähdöt kello 16:30-19:00 välisenä aikana. Ilmoittautuminen aukeaa kello 16:00. Maali sulkeutuu klo 20:30.

Kartta: E ja F-radoilla mittakaava 1:7500, muut radat 1:10 000.

Ilmoittautuminen joukkueiden osalta etukäteen verkkolomakkeella kisaa edeltävä maanantaina kello 20 mennessä joukkueen yhteyshenkilön toimesta. Tämän jälkeen muutokset tiistai kello 12:00 asti sähköpostilla jyrki.louhi@helsinginsuunnistajat.fi, jonka jälkeen paikan päällä infossa.

Kuntosuunnistus Firmaliigaan voi osallistua myös kuntosuunnistajana ilman joukkuetta annettuja lähtöaikoja noudattaen. Kuntosuunnistus tapahtuu FL:n radoilla, joista voi valita omalle kuntotasolle ja käytettävälle ajalle sopivan. Maksu tapahtuu kuten Iltarasteille IR maksutavat. tai ohjaamalla maksu yritykselle, jos tästä on sovittu yhteyshenkilön kanssa. Pistelaskussa kuntoilijoita ei huomioida.

Suunnistajan Kauppa on paikalla.

Osallistujalista

Tulokset / Firmaliigan syksyn kokonaispistetilanne
(Tuloksiin liittyvistä puutteista tai epäselvyyksistä sähköpostia jyrki.louhi at helsinginsuunnistajat.fi la iltaan 27.8 kello 20:00 mennessä, jonka jälkeen lohkojen pistetilanne jäädytetään)

Reittihärveli

Ratamestarin lausunto

Vuoden 2022 Firmaliigan toiseksi viimeinen osakilpailu juostaan Ruuhijärven ja Punjonsuon ympäröivillä alueilla. Kisakeskus sijaitsee Solvallassa, joten matkaa lähtöihin tulee jonkin verran. Pitkähköt matkat lähtöön tullaan kuitenkin palkitsemaan, sillä luvassa on nautinnollista suunnistusta Nuuksion hienoimmilla kallioalueilla.

Pitkillä radoilla on luvassa kallioloikotusta, mutta myös hitaampaa rinnesuunnistusta ja menneiden EM-kisojen hengessä jopa hieman virolaistyyppistä maastoa, jossa peitteisyys ja heikko kulkukelpoisuus haastavat suunnistajaa. Lyhyimmät radat on pyritty suunnittelemaan siten, että rasteille pääsee varmoja kohteita pitkin. Osaava suunnistaja voi kuitenkin saavuttaa aikahyötyä kulkemalla suoraviivaisempaa, mutta suunnistuksellisesti haastavampaa reittiä pitkin.

A, B, C ja D-radat kulkevat Ruuhijärven päästä kapeasta kohtaa tonttien välistä. Noudattakaa tässä kohtaa karttaan merkittyä reittiä. Reittiä ei ole viitoitettu maastoon.

Nautinnollisia suunnistushetkiä toivottaen, ratamestari Einari Heinaro