Syksy 2021 – Kattilajärvi 17.8.

Tulospalvelu ja reittihärveli

Kattilajärven tulospalvelu löytyy tämän linkin takaa ja kokonaispistetilennne toisen osakilpailun jälkeen täältä.
Kattilajärven reittihärveli löytyy täältä.

Mahdollisista epäselvyyksistä tuloksissa ottakaa yhteys sähköposititse: jyrki.louhi at helsinginsuunnistajat.fi
Jos tuloksista puuttuu kohdaltasi firmasi nimi/logo ja/tai pisteet niin pistä sähköpostia ennen sunnuntaita 22.8 niin ehdimem korjata
pisteet ennen seuraavaa osakilpailua.

Kisaennakko

Firmaliigan toinen osakilpailu suunnistetaan tiistaina 17. elokuuta Kattilajärven monipuolisissa maastoissa maajoukkuesuunnistajamme Olli Ojanahon tekemillä radoilla.

Kattilajärven pysäköintitilat ovat ahtaat. Toivomme osanottajien mahdollisuuksien mukaan tulevan täysillä autoilla. Nuuksionmajan pysäköintipaikka, Nuuksionkuja 2, on käytettävissä. Samoin Sorlammen yleistä pysäköintipaikkaa, Nuuksiontie 30, voi käyttää. Kokoontua voi myös Haltian – Solvallan pysäköintipaikalla, josta on noin 4 – 5 kilometriä tapahtumakeskukseen.

Sisäänkirjautuminen alkaa klo JO KLO 15:30 ja lähtö avautuu 15.45. Lähtö on auki klo 19:ään saakka ja maali 20.30:een. Pyrimme pidentämällä lähtövälejä välttämään ruuhkaa lähdössä ja maalissa.

Lähtöpaikkoja on kaksi. Lähtöön 1 on matkaa noin 400m ja lähtöön 2 noin 900m. Lähdöstä 1 lähtevät radat D, E ja F. Lähdöstä 2 radat A, B ja C. Lähdössä on saatavana Emit-tarkastusliuskoja, joista suositellaan käyttämään.

Osanottajat kirjautuvat sisään lähtöautomaatilla tapahtumakeskuksessa. Jos automaatti ei tunnista suunnistajaa, hän ilmoittautuu vieressä olevalle vaunulle.  Jos sinulla ei ole omaa Emit-korttia, saat lainakortin vaunusta. 

Sisäänkirjautumisessa, lähdössä ja maalissa on pidettävä riittäviä etäisyyksiä. Koronatilanteen vuoksi paikalla ei ole tulosnäyttöjä eikä juomatarjoilua. Toivomme osanottajien kulkevan sujuvasti ja ilman ruuhkia lähtöön sekä maaliintulon jälkeen pois paikalta.

Ratamestari Olli Ojanahon mietteitä

Maasto on tyypillistä Nuuksiota eli hienoja ja paikoin pienipiirteisiä mäkialueita sekä niiden välissä soita ja pieniä polkuja. Joillekin rastiväleille on tarjolla useita potentiaalisia reitinvalintavaihtoehtoja ja suunnistajilla on mahdollisuus ottaa myös omat vahvuudet ja mieltymykset huomioon optimireittiä etsiessään. Onnistuneiden reitinvalintojen lisäksi hyvä suoritus vaatii tarkkuutta rastinotoissa, etenkin pidemmillä radoilla. Tervetuloa tekemään hyvä viimeistelyharjoitus Jukolaan tai muuten vain nauttimaan Nuuksion hienoista maastoista!