Kevät 2024 – Kisakallio 28.5.

Firmaliigan kevään 2024 finaali suunnistetaan tiistaina 28.5. kolmikanta -yhteistyönä Helsingin Suunnistajien, Lohjalaisen Hiidenkiertäjien ja Kisakallion Urheiluopiston yhteistyönä.

Kisakeskus

toimii Kisakallion Urheiluopisto Lohjalla www.kisakallio.fi. Ratamestareina toimivat Kisakallion aktiivisuunnistajat Anssi Vesanto ja Harri Hollo. Kilpailukeskus toimii kenttäoloissa yleisurheilun juoksusuoralla.

Pysäköinti

Tapahtuu urheiluopiston parkkipaikoilla. Autot ohjataan parkkiin. Parkkipaikoilta on matkaa tapahtumakeskukseen 50-200 metriä. Navigaattorin osoite Kaarina Karin Tie 4, 08360 Lohja. Suosittelemme kimppakyytejä ympäristösyistä.

Ilmoittautuminen

Joukkueiden osalta etukäteen verkkolomakkeella kisaa edeltävä maanantaina kello 20 mennessä joukkueen yhteyshenkilön toimesta. Tämän jälkeen muutokset tiistaihin 28.5. kello 12:00 asti sähköpostilla jyrki.louhi at helsinginsuunnistajat.fi, jonka jälkeen paikan päällä infossa.

Aikataulu

Lähdöt kello 17:00 -19:00 välisenä aikana. Sisäänkirjautuminen klo 16:30 alkaen. Maali sulkeutuu klo 20:00

Ratapituudet ja rastien määrät

A | 6,0km | 23 rastia
B | 5,7km | 21 rastia
C | 5,0km | 16 rastia
D | 4,2km | 14 rastia
E | 4,0km | 12 rastia
F | 3,4km | 9 rastia

Kartta

E ja F-radat 1:7500, muut 1:10 000.

Lähtö

Firmaliigan A B C lähtevät omasta lähdöstään ja Firmaliigan radat D E F omasta lähdöstään. Molempiin lähtöihin on matkaa noin 1400 metriä hiekkatietä pitkin. Ole tarkkana lähdössä että otat oman kartan! Lähdössä EI ole WC:tä.

Maali

Tapahtumassa on käytössä etämaali, josta on noin 300 metrin kävelymatka kisakeskukseen.

Kuntosuunnistus

Firmaliigaan voi osallistua myös kuntosuunnistajana ilman joukkuetta annettuja lähtöaikoja noudattaen. Kuntosuunnistus tapahtuu FL:n radoilla, joista voi valita itselleen sopivan. Firmaliigan kuntorasteilla noudatetaan Iltarastien maksuohjeita. Omatoimisuunnistuksen mahdollisuutta tapahtuman jälkeen ei ole. Hiidenkiertäjien kuntorastit suunnistetaan Firmaliigan kanssa samaan aikaan.

Osallistujalista

Osallistujalista
(Julkaistaan maanantai iltana klo 21 jälkeen, Virhe listalla ja/tai muutokset yms -> sähköpostia jyrki.louhi at helsinginsuunnistajat.fi tiistai kello 12:00 mennessä, jonka jälkeen muutokset paikan päällä)

Tulokset ja Livelox

Tulokset Firmaliigan kevään kokonaispistetilanne
Tuloksiin liittyvistä puutteista tai epäselvyyksistä sähköpostia jyrki.louhi@ helsinginsuunnistajat.fi la 3.6. klo 20:00 mennessä, jonka jälkeen kevään pistetilanne on lopullinen.

Livelox

WC

Jäähallin YLÄKERRAN WC-tilat ovat käytössä suunnistajien tarpeisiin. Katso karttaa. Käynti tiloihin jäähallin pitkältä sivulta. 

Pesu ja sauna

Kaikilla kilpailijoilla on mahdollisuus käydä suunnistuksen jälkeen uimassa uimarannalla Lohjanjärvessä. Rantasaunoissa lauteille mahtuu kerrallaan noin 10 henkeä per sauna. Sopu tilaa antaa. Miehille ja naisille on omat saunat. Saunan terassille ja saunatiloihin ei saa mennä nastareilla! OMA PYYHE mukaan! Rantasaunoille on noin 250 metrin kävelymatka kilpailukeskuksesta.

Kahvila Sportti

Urheiluopiston päärakennuksessa palvelee normaalisti. Tervetuloa herkuttelemaan.

Kokoustilat

Mikäli joukkue tarvitsee ennakkoon joukkuetaktiikan luomiseen kokoustiloja,  suoritusten jälkeen lisätreeniä, syksyn osakilpailuihin valmennusohjelman kuntotesteillä, johtoryhmää innostavat tilat strategiatyöhön tai haluatte järjestää vaikka koko henkilökunnan iloksi liikuntapäivän kaikilla herkuilla, ottakaa yhteyttä myynti@kisakallio.fi 

Ratamestarin lausunto

Vuoden 2024 Firmaliigan kevään finaali ja Hiidenkiertäjien tämänkertaiset kuntorastit suunnistetaan Kisakalliossa Karnaistenkorven legendaarisessa maastossa.
Ensimmäiset kilpailut samassa metsässä järjestettiin 1971. Tuolloin kisattiin MM-katsastuksissa. Maastossa on sen jälkeen kilpailtu ahkerasti eri vuosikymmeninä niin
kansallisten kilpailujen, Fin5-rastiviikon kuin Nuorten Jukolankin merkeissä. Maasto on toiminut myös lukuisten harjoitusten näyttämönä useilla nuorten leireillä eri jaksoina kun VOL-leiriläiset, Leimauksen osallistujat ja Kisakallion suunnistuksen yläkoululeiriläiset ovat
etsineet rasteja Karnaisista.

Kartta on laadukasta Arvo Paulinin käsityötä, jota on viime vuosina päivitetty tarpeen mukaisesti. Ratamestarina olen pyrkinyt luomaan keskimatkan
tyyliset radat, jossa jatkuva sujuvuus palkitsee, eikä rastinoton merkitystä kannata väheksyä.

Suunnistusterveisin Anssi ja Harri