Kevät 2023 – Pirttimäki 16.5.

Tervetuloa aloittamaan Firmaliigan kevät Pirttimäkeen!

Kevään ensimmäinen Firmaliigan osakilpailu käydään tiistaina 16.5. Pirttimäessä. Ratamestarina Einari Heinaro ja tapahtuman pomona Arsi Veikkolainen.

Lähdöt kello 17:00 -19:00 välisenä aikana (ilmoittautuminen aukeaa kello 16:30). Maali sulkeutuu 20:30.

Ilmoittautuminen

Joukkueiden osalta etukäteen verkkolomakkeella kisaa edeltävä maanantaina kello 20 mennessä joukkueen yhteyshenkilön toimesta. Tämän jälkeen muutokset tiistai kello 12:00 asti sähköpostilla jyrki.louhi (at)helsinginsuunnistajat.fi, jonka jälkeen paikan päällä infossa.

Osoite ja paikoitus

Pirttimäen ulkoilumajan osoite on Kunnarlantie 110. Läheisyydessä pysähtyy bussilinja 246, joka ajaa Espoon keskuksesta Bembölen kautta Kunnarlantietä.

Pirttimäen ulkoilumajan pysäköintitilat ovat ahtaat. Pysäköintipaikalle otetaan vain autoja, joissa on kuljettajan lisäksi vähintään kolme matkustajaa. Etelästä Bembölen suunnasta tulevat voivat koota täysiä autokuntia Oittaan ulkoilualueen pysäköintipaikalla.  Saamme käyttöömme myös Espoon Automuseon pysäköintialueen, josta on noin 1,5 kilometrin kävelymatka Pirttimäkeen. Automuseon osoite on Bodomintie 35, mutta museon ollessa kiinni parkkipaikalle ajetaan Snettansintien kautta. Paikalla on opastus.

Kartta

E ja F-radoilla mittakaava 1:7500, muut radat 1:10 000.

Tulokset

Huomio. Korjaukset tuloksiin la iltaan 20.5 kello 21:00 mennessä sähköpostilla jyrki.louhi (at) helsinginsuunnistajat.fi Tämän jälkeen joukkuepisteet lukitaan.

Osallistujalista

Ratatulokset

Joukkuetulokset

Livelox reittipalvelu

Livelox ohjeet

Kuntosuunnistus

Firmaliigaan voi osallistua myös kuntosuunnistajana ilman joukkuetta annettuja lähtöaikoja noudattaen. Kuntosuunnistus tapahtuu FL:n radoilla, joista voi valita itselleen sopivan. Firmaliigan kuntorasteilla noudatetaan Iltarastien maksuohjeita. Omatoimisuunnistuksen mahdollisuutta tapahtuman jälkeen ei ole.

Ratamestarin lausunto

Kevään 2023 Firmaliigan avauskilpailu juostaan Hynkänlammen ympäristössä. Luvassa on Pirttimäelle ominaista rynkytystä, joka saa varmasti vahvimmankin jalkaprässihirmun reidet hapoille. Lyhyemmät radat tukeutuvat Pirttimäen runsaaseen ulkoilutieverkostoon, kun taas pidemmät radat käyvät koskemattomammissa maastonosissa. Alueen mäet ovat varsin pienipiirteisiä, joten erityisesti rastinotoissa ajatus rastiympyrän olennaisista kohteista on syytä olla selkeänä mielessä. Mainittakoon, että ratamestarikin otti rastipisteitä tarkastaessaan muutaman ylimääräisen pyörähdyksen ennen kuin löysi oikeaan pisteeseen.

Nautinnollista suunnistusta ja hapokkaita reisiä toivottaen,

Ratamestari Einari Heinaro