Kevät 2022 – Pirttimäki 17.5.

Kevään toinen Firmaliigan osakilpailu käydään tiistaina 17.5. Pirttimäessä. Ratamestarina Karin Rantamäki ja tapahtuman pomona Arsi Veikkolainen.

Kisakeskus Info ja ilmoittautuminen ovat Kunnarlantien, Bodomintien ja Velskolantien risteyksessä. Pysäköintipaikoilta on siihen vajaan kilometrin matka. Käyttäkää ulkoilutietä matkalla infoon. Infovaunun kohdalla ei saa pysähtyä autolla. Opastus lähtöihin alkaa infovaunulta.

Pysäköinti Pysäköintipaikat ovat Pirttimäen ulkoilumajalla (P1), Espoon automuseolla (P2) ja Myllyjärven uimarannan parkkipaikalla (P3). Espoon automuseo sijaitsee Bodomintien ja Snettansintien risteyksessä (Bodomintie 35, ajo P-paikalle Snettansintien kautta) Pysäköintilat ovat ahtaat, joten toivomme erittäin painokkaasti osanottajien järjestävän yhteiskuljetuksia. Pirttimäen pysäköintipaikalle otetaan vain autoja, joissa on kuljettajan lisäksi vähintään kaksi matkustajaa. Bembölen suunnasta tulevat voivat täyttää autoja Oittaan parkkipaikalla.

HUOM! Automuseolla on meneillään TV tuotannon kuvauksia samana päivänä, joten pyydämme sinne parkkeeraavien olemaan liikkumaan mahdollisimman vähän ääntä tuottaen.

Lähdöt: Opastus lähtöihin kilpailukeskuksesta. Matkaa n. 1 km. Lähtö 1: radat D E ja F. Lähtö 2: radat A, B ja C. Lähdöt lähekkäin toisiaan.

Aikataulu: Lähdöt kello 16:30-19:00 välisenä aikana (ilmoittatuminen aukeaa kello 16:00). Maali sulkeutuu 20:30. Lähdöt ja maali ovat poikkeuksellisesti 30min myöhempään johtuen normaalia pidemmistä matkoista parkkiin.

Kartta E ja F-radoilla mittakaava 1:7500, muut radat 1:10 000.

Ilmoittautuminen joukkueiden osalta etukäteen verkkolomakkeella kisaa edeltävä maanantaina kello 20 mennessä joukkueen yhteyshenkilön toimesta. Tämän jälkeen muutokset tiistai kello 12:00 asti sähköpostilla (anssi.raitanen@hotmail.com), jonka jälkeen paikan päällä infossa.

Tulokset ja lohkojen kokonaispistetilanne
(Tuloksiin liittyvistä puutteista tai epäselvyyksistä sähköpostia jyrki.louhi at helsinginsuunnistahat.fi la iltaan 21.5 kello 20:00 mennessä, jonka jälkeen lohkojen pistetilanne jäädytetään)

Reittihärveli

Kuntosuunnistus Firmaliigaan voi osallistua myös kuntosuunnistajana ilman joukkuetta annettuja lähtöaikoja noudattaen. Kuntosuunnistus tapahtuu FL:n radoilla, joista voi valita itselleen sopivan. Firmaliigan kuntorasteilla noudatetaan Iltarastien maksuohjeita. Omatoimisuunnistuksen mahdollisuutta tapahtuman jälkeen ei ole.

Suunnistajan kauppa on paikalla

Kahvila Uken on auki klo 15:30 – 20:00

Osallistujalista

Parkkien ja infon sijainti

Ratamestarin lausunto

Firmaliigan kevään toinen osakilpailu käydään Myllyjärven maastossa. Maasto on Firmaliigalle uusi, joten ihan hirveästi ei tuttuja paikkoja pitäisi tässä kisassa olla. Toki siellä on ennenkin suunnistettu. Maastonkäytön rajoituksista johtuen radat ovat täytyneet suunnitella varsin pienelle alueelle. Tästä johtuen rasteja on paljon lähekkäin, joten määritteiden ja koodien tarkistaminen kannattaa. 

Käytettävän alueen koosta johtuen radat ovat varsin runsasrastisia. Olen kuitenkin  pyrkinyt saamaan radoille ainakin jonkin pidemmänkin välin. Luettavuuden parantamiseksi radoilla A-D on kartanvaihto. Radan loppuosa on eri karttakuvassa kuin radan alkuosa. Molemmat kartan osat ovat samalla arkilla ja saadaan lähdössä. Lyhyimmillä radoilla tätä kartanvaihtoa ei ole. Niillä olen myös pyrkinyt käyttämään johdattelevia tai pysäyttäviä kohteita rastien tuntumassa.

Maastossa  on jonkin verran eläinten tekemiä polkuja, joita ei ole karttaan merkittynä. Myös kivikuvaus on paikoitellen epätasaista. Maastoa rajaavat tiet on merkitty kielletyiksi, niitä pitkin ei turvallisuussyistä ole syytä kulkea kisan aikana. Toivon, että tätä merkintää jokainen myös kunnioittaa. Alueen reunoilla on myös joitain tonttialueita. Huomioittehan ne ja vältätte menemästä liian lähelle rakennuksia.

Lopuksi toivotan kaikille mukavia suunnistushetkiä ja tsemppiä kisaan. Karin Rantamäki