Firmasprintti 2021

Kevään Firmasprintin osakilpailut ovat:

  • to 9.9. Malmi, rm Otto Kaario ja Atte Lahtinen
  • to 16.9.  Kalasatama rm Anton Salmenkylä
  • to 23.9. Kannelmäki, rm Kari Sane

Kannelmäen 25.3. sprintticupin valmisteluja voi seurata ratamestari Kari Sanen päiväkirjasta.

Lisätietoja ja kisakohtaiset ohjeet löydät täältä
Erillisohjeena Firmasprinttiä koskien niin lähtöpaikalla on tarjolla emit tarkistusliuskoja. Käyttäkää niitä niin ei tule turhia hylkäyksiä puuttuvasta leimasta.

Nelihenkisen joukkueen osanottomaksu kolmeen osakilpailuun on yhteensä 100 euroa. Joukkueiden ilmoittautumiset viimeistään 3. syyskuuta Firmaliigan ilmoittautumislomakkeella.

Firmasprintti yleistä

Joukkueet ja lohkot: 4-henkiset joukkueet (3 parasta huomioidaan). Firmasprintin kisa käydään yhdessä lohkossa.

Pistelasku: Firmasprintti on kolmen kisan sarja (kuten Firmaliiga kevät/syksy) ja pisteet lasketaan kuten Firmaliigassa. Firmasprintti ei vaikuta Firmaliigan pistelaskuun eikä lohkojakoon.

Rata: Firmasprintissä kisataan omalla F-radalla, joka on täysvaikea noin 3.5 km. F-rata vastaa kuntosprinttien A-rataa.

Lähdöt: Firmasprintin kisat käydään torstai-iltaisin, lähdöt klo 17:30 -19:00. Maali sulkeutuu klo 20:00.

Selviytymisohjeet: Muista että olet liikenteessä tavallinen jalankulkija. Noudata tieliikennelakia. Noudata tarpeellista varovaisuutta. Noudata kaupunkilaisjärkeä.

Osallistumismaksu: Firmasprintin maksu on yhdeltä joukkueelta 100 euroa, (3 kisaa, 4-henkiset joukkueet), joukkueen ulkopuolella kunto-sarjaan osallistuminen 10 euroa/kerta/henkilö).

Ilmoittautuminen: Ilmoittautumisaikaa jatkettu maanantaihin 6.9. Ilmoittaudu Firmaliigan joukkuelomakkeella. Joukkueen kokoonpano ilmoitetaan samalla lomakkeella (raksit sarakkeeseen “kisa-1-2-3”) kisaa edeltävään iltaan kello 20:00 mennessä, tämän jälkeen muutokset kisapaikalla.