Kevään 2022 Firmasprintin osakilpailut ovat:

Lisätietoja ja kisakohtaiset ohjeet löydät Stadin Sprintticup sivulta

Kannelmäen 25.3. sprintticupin valmisteluja voi seurata ratamestari Kari Sanen päiväkirjasta.

Lähdöt ovat keskiviikko iltaisin klo 17:30 – 19:00 välillä ja maali suljetaan klo 20:00. Firmaliigan osallistujille rata täysivaikea 3,5km.

Erillisohjeena Firmasprinttiä koskien niin lähtöpaikalla on tarjolla emit tarkistusliuskoja. Käyttäkää niitä niin ei tule turhia hylkäyksiä puuttuvasta leimasta.

Epäselvyyksissä tulosten suhteen sähköpostia osoitteeseen jyrki.louhi at helsinginsuunnistajat.fi

Firmasprintti yleistä

Joukkueet ja lohkot: 4-henkiset joukkueet (3 parasta huomioidaan). Firmasprintin kisa käydään yhdessä lohkossa.

Pistelasku: Firmasprintti on kolmen kisan sarja (kuten Firmaliiga kevät/syksy) ja pisteet lasketaan kuten Firmaliigassa. Voittaja saa 100 pistettä, kakkonen 99, kolmonen 98 jne ja viimeinenkin saa noin 20 pistettä (jos suoritus on hyväksytty). Hylätystä suorituksesta saa 1 pisteen. Joukkueen paremmuus perustuu kolmen kisan pistesummaan.

Firmasprintti ei vaikuta tulevan Firmaliigan pistelaskuun eikä lohkojakoon.

Rata: Firmasprintissä kisataan omalla F-radalla, joka on täysvaikea noin 3.5 km. F-rata vastaa kuntosprinttien A-rataa.

Lähdöt: Firmasprintin kisat käydään keskiviikko iltaisin, lähdöt klo 17:30 -19:00. Maali sulkeutuu klo 20:00.

Selviytymisohjeet: Muista että olet liikenteessä tavallinen jalankulkija. Noudata tieliikennelakia. Noudata tarpeellista varovaisuutta. Noudata kaupunkilaisjärkeä.

Osallistumismaksu: Firmasprintin maksu on yhdeltä joukkueelta 100 euroa, (3 kisaa, 4-henkiset joukkueet), joukkueen ulkopuolella kunto-sarjaan osallistuminen 10 euroa/kerta/henkilö).

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu Firmaliigan joukkuelomakkeella Joukkueen kokoonpano ilmoitetaan samalla lomakkeella (raksit sarakkeeseen “kisa-1-2-3”) kisaa edeltävään iltaan kello 20:00 mennessä, tämän jälkeen muutokset kisapaikalla.